Klockia rabattkod mecenat


klockia rabattkod mecenat

betalas antingen med kort eller bankbetalning. Vad gör jag om ni har krediterat fel summa? Beroende p vilket läge kronan str i och vilken knapp du trycker p s ställer du olika visare. Kan jag annullera min beställning? Och om du sedan hittar ngon annan vara du vill ha s lägger du bara en ny beställning! Det är en speciell klocka som jag letar efter, men den verkar inte finnas hos er? Skador orsakade av ingrepp av annan än vr egen serviceverkstad. Garantin gäller ej: Skador som orsakats av felaktig skötsel, slarv, felaktig användning eller andra skador som ej beror p material- eller tillverkningsfel. Vissa tillverkare har även en internationell garanti, där det är tillverkaren som str för garantin och du kan d g in till alla auktoriserade butiker för att f hjälp kostnadsfritt. Hur lng är leveranstiden?

klockia rabattkod mecenat

Kan man ringa in sin beställning? Väljer du ett annat alternativ att skicka in din vara till oss tänk p att skicka med kvitto och en notis om att du önskar returnera din beställning. Vad är det minsta belopp jag kan beställa för? Kontakta oss omgende s mailar vi en retursedel. Klicka p knappen för att hämta din unika studentrabatt. D fr du 15 rabatt p hela vrt sortiment. Ta gärna kontakt med oss om funderingar ang ditt klockköp skulle uppst. Skicka oss en förfrgan, via kontaktformuläret/e-post, s terkommer vi med huruvida vi kan börja saluföra den, frn vilket datum, och till vilket pris.

Hur betalar jag min order? Ange d även bank och kontonummer dit du önskar att pengarna skall returneras. Skulle det mot förmodan ske att du har ftt en skadad vara ska du returnera varan till oss. Alternativt hör av dig till Klarna, s hjälper dom dig. Bor du utanför.ex i Norge tillkommer det tullavgift som den Norska tullen tar ut och det är inget som vi kan pverka. Kontakta oss s fort du kan s kommer vi att skicka rätt vara tillsammans med en retursedel.

Vr adress är : Gotlands Ur AB, Hästgatan 24, 621 56 Visby. Du fr ett mail när vi har mottagit och registrerat din retur.


Sitemap