Stayhard rabattkod


stayhard rabattkod

du terkallar ditt samtycke, ber vi dig notera att detta inte pverkar lagligheten av den behandling som tidigare skett p grund av samtycket innan detta terkallades. Stayhard kan även komma att lämna ut dina personuppgifter till tjänsteleverantörer som behandlar personuppgifter för vr räkning, s kallade personuppgiftsbiträden. Vi kommer d att upphöra med behandling av dina personuppgifter för detta/dessa ändaml samt ta bort uppgifterna förutsatt att vi inte behöver fortsätta behandla dem för ngot annat ändaml i enlighet med denna personuppgiftspolicy. Alltid fri frakt och fria returer. Det finns för närvarande inget automatiserat beslutsfattande eller profilering som skulle pverka dig juridiskt eller p annat sätt i betydande grad. Den rättsliga grunden för Stayhard behandling i denna del är vrt berättigade intresse av att kunna utveckla vr affärsverksamhet och att, i högsta möjliga utsträckning och för att inte störa dig i onödan, kunna erbjuda dig produkter som matchar dina önskeml och behov. Stayhard satsar bde p välkända etablerade och nya spännande varumärken, bland de etablerade märks bland annat Denim Supply och William Baxter och bland de nya Clay Cooper och Hackett. Om du inte lämnar dina ovan nämnda personuppgifter har Stayhard inte möjlighet att leverera vra produkter eller i övrigt fullgöra vra taganden gentemot dig.

Den rättsliga grunden för Stayhard behandling av dina personuppgifter är att den är nödvändig för att fullgöra en rättslig förpliktelse som vilar Stayhard. Som exempel p tredje part som vi lämnar ut dina personuppgifter till kan nämnas speditörer i samband med leverans av varor. Väletablerade och nya spännande märken samsas hos Stayhard breda utbud p över 150 varumärken.stayhard rabattkod

Spara 25 p den dyraste varan med denna Stayhard rabattkod.
Hitta en aktiv Stayhard rabattkod andra erbjudanden hos SvD Rabattkoder.

Rabattkod bonprix
Lineahemma rabattkod
Rabattkod ellos fri frakt

70 Rabatt, rabatt Rabatt Stayhard Online Giltig 5 dagar till. Rätt att terkalla ditt samtycke Du kan när som helst, helt eller delvis, terkalla ditt samtycke om behandling av personuppgifter, genom att, p vr sajt, kryssa ur ovan ikryssningsrutor eller kontakta oss p vra kontaktuppgifter ovan. Uppfylla garanti-, reklamations-, ngerrätts- eller försäkringstaganden, med dig behandlas under den tid det är nödvändigt för att Stayhard ska kunna administrera kundförhllandet och fullgöra vrt avtal eller rättsliga förpliktelser gentemot dig. Personuppgifter som kommer att behandlas, de uppgifter som behandlas är personuppgifter som du lämnar till oss eller som vi samlat in frn dig. Stayhard har cirka 30 anställda och webförsäljning i 28 länder. Marknadsföring av vra varor, om du har samtyckt till att f marknadsföring, ssom.ex. Stayhard säljer kläder frn märken som Calvin Kline, Replay, Armani, Hugo Boss, Björn Borg,.fl. Personuppgifter som Stayhard behandlar för statistikändaml kommer inte längre vara möjligt att koppla till dig som individ efter att aktuellt bokföringsmaterial har raderats.

Rabatt skruvat rabattkod
Baresso rabattkod student
Specsavers rabattkod fri frakt


Sitemap