Hbk kval biljetter rabatt


hbk kval biljetter rabatt

fick jag en rätt bra träff, haha. Det ska mycket till för att sl den matchen tror jag, och jag kommer komma ihg den för alltid. Och sedan gör du ocks 21-mlet, som ju var en riktig pärla, berätta om det. Vi var redo för att göra allt som krävdes för att lyckas, och jag tror det var den känslan vi hade under de matcherna. Det är utan tvekan den största sportsliga upplevelsen jag har haft, och det kommer den nog fortsätta vara ett bra tag framöver. Jag tror inte jag riktigt fattade d hur sjukt det var. De gjorde ett snyggt ml som var svrt att försvara sig mot, men även om vi fick en utvisning fortsatte vi pressa p och fick med oss en kvittering till slut. Sverige Slovakien 15 september 2016, säkra din plats till de tv sista kvalmatcherna redan nu!

Köp dina biljetter här. Välj evenemang; Välj biljettyp och antal; Klicka p Lägg till Klicka p G vidare. Mot uppvisande av Mecenat-kort ges 25 rabatt när biljetter köpes p sektion B1 (yttre D4 (yttre F och. Erbjudandet gäller i ÖFK-shopen och p arenan matchdag. Boende i Östersundshem har rabatt med Klubb Ö-kortet, du hittar mer info HÄR.

Rabatten gäller enbart i ÖFK-butiken p Prästgatan. Hur var tiden efter det, när du blivit den stora HBK-hjälten? Veckorna efter kvalet var väldigt speciella.

Det ger lite extra krydda. Och med ekakta foto rabatt det, p god väg mot Holland. Biljetterna kostar frn. Bli #den12espelaren och var med och tävla om fina priser. Vinner vi den matchen tror jag att supportrarna ocks kommer känna att vi kan ta oss upp igen, och det är väldigt mycket värt. Kollar man p reprisen kan man se att Stojan (Lukic) snabbt skickar upp bollen, för att sätta i gng spelet igen. Att sedan f den avslutningen p det, att allt gick vägen, det är nog en av de skönaste känslorna jag haft i livet. Tv hemmamatcher terstr i kvalet. Det var ju sent p hösten, och Örjans vall gräsplan var lite svrspelad, s det blev inte en s snygg match. Och nu möts ni igen, i premiären.

Det kändes rätt bra efter den matchen, vi kände att vi var med, och att de inte var bättre än oss. Hur var tiden efter det, när du blivit den stora HBK-hjälten? Vi visste att vi skulle behöva göra ml redan innan, och var inställda p det. För bokning av rullstolsplats ring Got Event biljett p telefon. Men p ngot sätt fick jag bollen i handen, och jag kände att jag hade gjort en bra match, och jag hade en bra känsla. Jag tror egentligen att jag ville ha frispark, för försvararen drar i mig, men sen märkte jag att jag kunde vända bort med bollen i stället. Har du sett ngon av de tv första kvalmatcherna p Gamla Ullevi s har du fortfarande chans att vara med och tävla om en fotbollsresa till Holland.


Sitemap