Rabatt pinchos


rabatt pinchos

ägarna och konceptet. Sedan ser och hör man s klart intresset frn alla hll och kanter. Han är en viktig del i satsningen. Sms:a en länk till din telefon s att du snabbt kan f vägvisningar, se foton, och läsa recensioner när du är p sprng!, dina operatörsavgifter kan tillkomma. Kolla din telefon för att se länken nu! Det är ännu inte klart när Pinchos kommer att öppna, men mlet är i slutet av sommaren eller början av hösten. Ett system som även ger rabatt genom att du fr gratis tapas vid nästa besök beroende p hur mycket totalbeloppet var under ditt första besök.

Pinchos-bonus Pinchos är världens första app- restaurang Pinchos - Omdömen - Pinchos - TripAdvisor Tapas med ny tänk - Omdömen - Pinchos - TripAdvisor Pinchos - Home - Stockholm, Sweden - Menu, Prices, Restaurant Pinchos som ett McDonald s med tapas Metro

KUL, Nytt samarbete: Enkla pengar till lagkassan?rabatt pinchos

Det är en fantastisk chans och vi har alltid velat driva en egen restaurang. En middag i Gävle i augusti 2016 var startskottet för öppningen av Pinchos i Ystad. Rolig och annorlunda restaurang med trevlig personal. Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC. Tapasen var god och det fanns massor av olika alternativ även veggo etc. Han kommer vara vran Pinchosclown, säger Josefin Fischlein skämtsamt. Trots att man är en del av en stor kedja vill kocken Philip Nilsson bredda sitt utbud lite, med lokala smaker som gör deras restaurang ännu mer speciell. Oops, ngot gick snett.


Sitemap